МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО - КЮСТЕНДИЛ

Актуално

ПЪРВОТО КЛАСИРАНЕ НА УЧЕНИЦИТЕ ЗА ПРИЕМ В VIII КЛАС НА ГИМНАЗИИТЕ ВЕЧЕ Е ДОСТЪПНО

Седмокласниците могат да проверят къде са приети като въведат входящ номер и код за достъп на интернет адрес: https://priem.mon.bg/ 

Приетите ученици в първия етап на класиране се записват до 16 юли, включително.

Тези, които искат да участват във второ класиране, трябва да подадат заявление до 16 юли в училището, в което са приети.

Учениците, които не са приети по нито едно от желанията, автоматично участват във второ класиране.

Вторият етап на класиране приключва до 20 юли 2020 г.

Предстоящо

ОЛИМПИАДИ И СЪСТЕЗАНИЯ 2019/2020 година

Уважаеми дами и господа,

За част от провежданите олимпиади по различни учебни предмети времето, в което националните комисии извършват арбитрирането на ученическите работи и изработват протокола за допускане на ученици до национален кръг, съвпадна с въведеното извънредно положение, свързано с разпространението на COVID-19 на територията на страната. Във връзка с това Ви уведомяваме:

1. В срок до три дни, след като бъдат възстановени учебните занятия, ще бъдат публикувани на официалната страница на МОН протоколите за допуснатите до национален кръг ученици.

2. В същия срок ще бъде предоставена необходимата информация на институциите координатори и ще бъдат върнати за разсекретяване работите на недопуснатите ученици, където го изисква регламентът на съответната олимпиада.

 

Протоколи с резултатите от областния кръг на олимпиадата по: